Creative Studio Bonnie Duijs

De dag waarop jullie de liefde vieren willen jullie natuurlijk op originele wijze aankondigen bij familie, vrienden, kennissen en collega’s. Dit kan met een eigentijds, hip, trouwkaart ontwerp via Creative Studio Bonnie Duijs. Het ontwerp kan volledig naar eigen wens en op smaak ontworpen worden. Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en totaaloplossingen. Naast het ontwerp denk ik dan ook graag mee over passende papier soorten en decoratie zoals lintjes, houten hartjes, labels, foliedruk en speciale afwerkingen.

Naast de hoofduitnodiging: de trouwkaart, gebeurd het steeds vaker dat er vooraf een ‘Save The Date’ word verstuurd. Daarnaast kan de trouwhuisstijl nog uitgebreid worden.
Denk aan: extra kaartjes voor verschillende daggasten bij de hoofduitnodiging (dag, receptie -en avondgasten) dit kan leuk samen worden gebonden met een touwtje, menukaarten, naamkaarten, tafelschikkingposter, welkomstbord & bedankkaarten.

Ik denk graag mee over een complete huisstijl of een passend uniek ontwerp. In overleg kunnen de kaarten door mij in elkaar gezet worden, maar uiteraard is de keuze daar ook om zelf aan de slag te gaan met de trouwkaarten.

Trouwkaarten van andere ontwerpers