Ik blijf je trouw

Bij Ik blijf je trouw vind je écht originele, lieve, bijzondere, eigenzinnige en handgemaakte trouwkaarten. Kaarten in verschillende stijlen met verschillende technieken die allemaal liefde uitstralen voor het ontwerp ervan, én natuurlijk voor elkaar.

Ik, Maaike van der Zee, ben alweer een aantal jaar trouwkaart-ontwerper, sinds kort heb ik hiernaast ook nog een webshop met geboortekaartjes (zie www.wezijnzoblij.nl). Opgeleid als grafisch ontwerper en dolgelukkig als kleine zelfstandige past het maken van kaarten perfect bij mij. Direct contact met mijn klanten en persoonlijke ontwerpen die passen bij deze tijd en de huidige (hele toffe) trends zijn voor mij het belangrijkste.

Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om de uitnodigingen voor jullie bruiloft zo bijzonder mogelijk te maken. De kaarten worden allemaal door mij ontworpen en bestaan vaak ook uit een aantal handgemaakte onderdelen, dat vind ik belangrijk en mooi. Mijn liefde voor materiaal en techniek zit in al mijn ontwerpen en is ook in de andere accessoires die op mijn site te vinden zijn goed zichtbaar.

Ik hoop snel iets van jullie te horen!

Mijn kaarten