LinDesigned

Hip, chique, botanisch of minimalistisch: LinDesigned heeft een groot aantal trouwkaarten waar jij je droomkaartje uit kunt kiezen. Zit deze er toch niet tussen? Dan laat je gewoon een trouwkaartje op maat ontwerpen!

Mijn naam is Linda en mooie dingen maken is wat ik het liefste doe. Als kind maakte ik poppenkleertjes, sieraden en cadeautjes voor iedereen. Meestal omgeven door een enorme puinhoop aan spullen. ;) De keuze voor een creatieve opleiding was dan ook snel gemaakt! TIjdens de opleiding Communicatie heb ik de richting grafisch design gekozen en ik begon al tijdens mijn studie met eigen opdrachten. Toen ik bezig was met ons eigen trouwkaartje (2018) wist ik opeens: dit is wat ik echt leuk vind! Ik had namelijk veel te veel ideeën en kon helaas niet naar iedereen een ander kaartje versturen. Dus zo werd een paar maanden later LinDesigned geboren!

Ik werk nu nog steeds elke dag met heel veel liefde aan mooie kaartjes. En ik kan er heel blij van worden als klanten dan ook enthousiast zijn! Ik hoop dus dat ik dit nog heel lang mag blijven doen en dat ik ook jouw droomkaartje mag ontwerpen.

Trouwkaarten van andere ontwerpers