LOVZ

Jullie trouwkaart maken is nog nooit zo leuk geweest! Laat je verbazen door de vele mogelijkheden in de ontwerp-tool op de website van LOVZ. De trouwkaarten zijn allemaal aan te passen in tekst, kleur, beeld en formaat! Veel elementen staan los op de kaartjes, zodat je zelf kan schuiven en schalen. Wil je meer elementen of een ander beeld? Haal ze dan gewoon uit beeldbank en plaats ze in je ontwerp. Eigen beelden uploaden is ook mogelijk!

LOVZ geeft je op deze manier alle vrijheid om zelf creatief aan de slag te kunnen. Een 'beetje van LOVZ’ en een 'beetje van jou'... En het ontwerpen doe je b.v. gewoon op je tablet! Voor hulp en advies is LOVZ altijd te bereiken! Ze denken graag met je mee… Je bewaard je gemaakte kaartje in jouw eigen account. Mocht alles naar wens staan op je kaart bestel dan online eenvoudig je trouwkaarten! Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en verzonden (met uitzondering van folie kaarten). Zo wordt een trouwkaart maken wel heel leuk!

Je kan je eigen proefdruk laten maken! Je éérste proefdruk is gratis (code: GRATISproefdruk) en je tweede proefdruk kost je maar 1 euro! (eenmalig per klant) Meerdere proefdrukken zijn mogelijk, je betaald daarna het gewone tarief! Zo weet je van te voren hoe je trouwkaart eruit komt te zien. Daarbij ontvang je papier en envelop monsters waar je ook nog uit kan kiezen! (24 kleuren enveloppen, 5 soorten papier). Je proefdruk word verzonden met de reguliere post en mag er 2 dagen over doen! De prijzen gelden niet voor foliedruk proefdrukken.

LOVZ heeft sluitzegels die maken het trouwkaart helemaal af! Je enveloppen kan je vooraf bestellen. Je eindbestelling wordt GRATIS verzonden. Ze kunnen de trouwkaarten ook rechtstreeks voor je versturen als je hun de adressenlijst doorgeeft!

LOVZ heeft ook luxe kaartjes met écht goudfolie druk! Je kan kiezen uit goud-, koper- en zilverfolie druk. De proefdrukken hiervan zijn niet gratis. Wel kan je de korting gebruiken, dan word het verrekend. En kan je losse houten elementje (ster, strikje en hartje) op je kaart plakken.

LOVZ heeft een studio voor 'kaarten op maat'. Denk aan drukken écht kraft papier, transparante inlegvellen en luikvouw kaarten. Nieuwsgierig?

Trouwkaarten van andere ontwerpers