Marjolein Vormgeving

Een speciaal ontwerp voor een feestelijke gebeurtenis. Het zijn de speciale momenten in het leven die het verdienen om gevierd te worden! Marjolein Vormgeving maakt daarom met veel plezier creatieve ontwerpen voor trouwkaarten, geboortekaartjes en logo’s op maat.

Mijn naam is Marjolein de Haan. Nadat ik 5 jaar als grafisch vormgever bij een reclamebureau heb gewerkt, heb ik sinds eind 2017 van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik mag nu elke dag doen wat ik het liefste doe: mooie dingen maken. Het is altijd weer een feest om iets unieks te mogen ontwerpen en daar mensen blij mee te maken. Ik kan verliefd worden op mooie afwerkingen van een ontwerp zoals foliedruk of een mooie papiersoort. Dat maakt een kaart of ontwerp zo speciaal. Ik hou niet van standaard, maar zoek altijd naar iets kleins dat een ontwerp persoonlijk maakt.

Het is mogelijk om een bestaande trouwkaart te kiezen van de website of om te kiezen voor een ontwerp op maat. Bij een ontwerp op maat ontvangen jullie in een conceptfase meerdere voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen, zodat we samen jullie kaart maken. Spreekt mijn stijl je aan? Let's meet!

Trouwkaarten van andere ontwerpers