Top 15: mooiste trouwkaarten voor 2022

Dit vinden wij de mooiste trouwkaarten van dit moment

Als je gaat trouwen kun je kiezen uit veel, heel veel trouwkaarten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij helemaal, dus daar willen we je graag bij helpen. Op tritratrouwkaarten vind je al een mooie selectie trouwkaarten en de ontwerpers die ze maken. Maar wat zijn nou onze favorieten?

Hieronder vind je onze top 15 trouwkaarten van dit moment. Wil je weten welke ontwerpers bij ons favoriet zijn? Bekijk dan ook onze ontwerpers top 12.

Witte drieluik trouwkaart handgescheurd trouwkaart Handgemaakt Typografisch Origineel Gevouwen

Witte drieluik trouwkaart handgescheurd

Elk jaar ontwerp ik een nieuwe collectie en dan heb ik natuurlijk ook altijd een paar favorieten. Daar is dit zeker ééntje van dit jaar. Lekker strak en modern, maar toch romantisch door de handgescheurde afwerking en het dunne katoenen draadje. Alles zwart-wit, maar door het kleine beetje kleur aan de binnenzijde toch ook een beetje warm. De wikkel wordt gedrukt op een stevig 300 grams karton, lekker fris wit, maar wel met een beetje structuur. Deze wordt met de hand afgewerkt met een mooi gescheurd randje. De binnenzijde is licht grijsgroen gedrukt met een witte ingeplakte kaart met alle informatie. De dagplanner en eventuele algemene informatie kunnen jullie eenvoudig kwijt aan de binnenzijde van de wikkel. Voor een eventuele brief van de ceremoniemeester kan ik ook een bijpassende wikkel maken. Op deze manier past deze goed bij de rest van de set, zonder dat ze deze helemaal hoeven op te maken.

Bekijk onze nummer 1
Botanische DIY trouwkaart met eigen foto trouwkaart Botanisch Foto Illustratie Typografisch

Botanische DIY trouwkaart met eigen foto

Op zoek naar een originele trouwkaart? Stop met zoeken en neem eens een kijkje bij dit hippe ontwerp. De kaart heeft zachtgroene waterverf ter versiering en is omkaderd door subtiele bladeren. Met een speels en trendy lettertype staan jullie namen voorop. In de kaart is voldoende plaats voor alle informatie over jullie heugelijke dag. Ook kun je achterop de gegevens van de ceremoniemeester kwijt. Plaats op de rechter binnenzijde een foto. Zodra je de aangegeven strook op de voorzijde verwijderd, komt de foto tevoorschijn.

Bekijk onze nummer 1
Drieluik met trouwlogo en roestbruin trouwkaart Illustratie Handgemaakt Botanisch Origineel

Drieluik met trouwlogo en roestbruin

Een als drieluik gevouwen trouwkaart met op de voorzijde een logo met jullie initialen in een illustratie van een takje.

Op de voorzijde het logo van jullie bruiloft en een bijpassend wikkeltje met jullie trouwdatum. Het logo voor jullie bruiloft kun je natuurlijk overal terug laten komen, daarom krijg je er van mij dus ook een bruikbaar bestand van. Zo kun je het overal voor gebruiken. Als je de kaart (10 x 15 cm.) openvouwt zie je op de linkerzijde een lief citaatje. In het midden jullie namen en de tekst, rechts is er ruimte voor wat praktische informatie zoals de locatie en r.s.v.p.

Roestbruin aan de buitenkant en aan de binnenkant alle ruimte voor de prachtige spikkeltjes van het papier waar het op gedrukt is. Mooi én ecologisch dus!

Bekijk onze nummer 1
Bekijk onze nummer 1
Kleurrijke pocketfold met aardetinten en handlettering trouwkaart Origineel

Kleurrijke pocketfold met aardetinten en handlettering

Voor Dennis en Femke hebben we mogen werken met veel kleur, allemaal aardetinten en daar werden wij uiteraard heel blij van. Voor het gehele pakketje hebben we een pocketfold ontworpen zodat alle kaartjes mooi samengevoegd konden worden. Het geheel werd gesloten met een sticker met hun trouwicoon.

Bekijk onze nummer 1
Lily & Maarten trouwkaart Modern

Lily & Maarten

Luxe trouwkaart pakketje met transparante wikkel. Deze kaart bestaal uit 3 onderdelen: een achterkaart, een inlegkaart en een wikkel. Op de achterkaart kan de basis informatie vermeld worden zoals de locatie en contactgegevens. De inlegkaart dient als wisselkaart voor eventuele daggasten en avondgasten. Hierop staat het programma en een uitnodiging voor deze gasten. De inlegkaart wordt gestanst in de hippe arch shape! Met de wikkel van transparant kalkpapier bind je deze twee kaarten samen. De wikkel kan in een licht kleurtje gedrukt worden, net zoals hier te zien is in het licht roze. Als finishing touch kun je zelf een leuk takje of bloemetje toevoegen onder de wikkel.

Bekijk onze nummer 1
Bekijk onze nummer 1
Rode trouwkaart met goudfolie en blaadje trouwkaart Stijlvol Origineel Romantisch Typografisch

Rode trouwkaart met goudfolie en blaadje

Mooie trouwkaart met chique uitstraling. De kaart heeft een wit kader en een donkerrode achtergrond. In het midden staan jullie namen met glanzend goudfolie. Onderaan zie je een wit takje met bessen. Pas het ontwerp naar wens aan in de ontwerptool en bestel een drukproef. Tip, deze kaart is ook erg mooi met zilverfolie.

Bekijk onze nummer 1
Goudlook trouwkaart met trouwlogo trouwkaart Brons zilver en goud

Goudlook trouwkaart met trouwlogo

Zomerse trouwkaart met persoonlijk trouwlogo. De gevouwen kaart krijgt een luxe uitstraling door de goudlook elementen, ook mogelijk om deze met echte folie te bedrukken. Het trouwlogo komt op meerdere manieren terug waardoor er een unieke & persoonlijke trouwhuisstijl ontstaat. De gevouwen trouwkaart geeft voldoende ruimte voor alle informatie en met een extra kaartje kan de informatie voor de daggasten apart worden gecommuniceerd. Geheel op maat aan te passen!

Ben je enthousiast? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze nummer 1
Trouwkaart aquarel met goudaccenten trouwkaart Aquarel en Watercolor

Trouwkaart aquarel met goudaccenten

Mooie originele drieluik zigzag trouwkaart met een roze aquarel ondergrond en goudkleurige accenten en pioenroosjes. Op de voorzijde van de kaart ruimte voor een mooie foto van jullie.

Bekijk onze nummer 1
Kraft drieluik-CSBD trouwkaart Kraft Illustratie Handgemaakt Romantisch

Kraft drieluik-CSBD

De drieluik van kraftpapier is prachtig te combineren met een gedroogde bloem en een leuke foto van een love-shoot. De love-shoot kunnen jullie eventueel ook bij mij boeken en vanuit daar komt er een prachtig resultaat voor jullie trouwkaart. Als een foto van jullie niet bij jullie past zijn er nog zoveel andere mogelijkheden: denk aan een gedichtje, songtekst, dagindeling (dmv. tijdlijn of een plattegrond tekening) Naast de illustraties kunnen jullie ook uit een brede collectie van fonts kiezen. Eigenlijk is alles mogelijk in de ontwerpen van Creative Studio Bonnie Duijs. Of jullie het nou strakker willen of juist heel sierlijk, het kan allemaal!

Bekijk onze nummer 1
Save the date kaartje Tekst op Bloemen trouwkaart Botanisch

Save the date kaartje Tekst op Bloemen

Bij Save the date kaart Tekst op Bloemen wordt er gespeeld met een zwarte achtergrond, een prachtig boeket daar bovenop, en daar weer bovenop een rechthoekig frame met witte lijnen en witte tekst.

Bekijk onze nummer 1
TROUWKAART WILDFLOWERS BLOEMEN BUITENFEEST IN EIGEN TUIN trouwkaart Botanisch Stijlvol

TROUWKAART WILDFLOWERS BLOEMEN BUITENFEEST IN EIGEN TUIN

Originele trouwkaart met karton en bloemen. Leuke details met de wildflowers waardoor het extra gaaf is voor een buitenfeest bruiloft of bruiloft in eigen tuin. De grote A5 basiskaart is de algemene feestkaart en zowel voor daggasten als avondgasten. De A6 kaart (daggasten) is opgebouwd met een tijdlijn, deze kan helemaal naar wens worden gemaakt (1,- per stuk icm de grote basiskaart). Super hip met label (1,- per stuk icm de grote basiskaart) die dmv boorgat en touw om de grote kaart gebonden kan worden. Icoontjes en illustraties kunnen gratis naar wens worden aangepast! Leuk met bijpassend adresetiket en sluitsticker erbij.

Bekijk onze nummer 1
Gestylde trouwkaart Shibori trouwkaart Stoer Origineel

Gestylde trouwkaart Shibori

Tye dye is een bijzondere manier van het kleuren van stofjes waardoor de mooiste patronen ontstaan. Dit patroon is de basis voor deze unieke en stoere trouwkaart. In deze versie is de Shibori trouwkaart gestyled met een vintage achterblad, touwtje en vintage envelop

Bekijk onze nummer 1