Top 15: mooiste trouwkaarten van Nederland

Dit vinden wij de mooiste trouwkaarten van dit moment

Als je gaat trouwen kan je kiezen uit veel, heel veel trouwkaarten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij helemaal. En daar willen we je dan ook graag bij helpen. Op tritratrouwkaarten vind je al een mooie selectie trouwkaarten en de ontwerpers die ze maken. Maar wat zijn nou onze favorieten?
Hieronder vind je onze top 15 trouwkaarten van dit moment. Wil je weten welke ontwerpers bij ons favoriet zijn? Bekijk dan ook onze ontwerpers top 10.

Witte drieluik trouwkaart handgescheurd trouwkaart Handgemaakt Typografisch Origineel Gevouwen

Witte drieluik trouwkaart handgescheurd

Elk jaar ontwerp ik een nieuwe collectie en dan heb ik natuurlijk ook altijd een paar favorieten. Daar is dit zeker ééntje van dit jaar. Lekker strak en modern, maar toch romantisch door de handgescheurde afwerking en het dunne katoenen draadje. Alles zwart-wit, maar door het kleine beetje kleur aan de binnenzijde toch ook een beetje warm. De wikkel wordt gedrukt op een stevig 300 grams karton, lekker fris wit, maar wel met een beetje structuur. Deze wordt met de hand afgewerkt met een mooi gescheurd randje. De binnenzijde is licht grijsgroen gedrukt met een witte ingeplakte kaart met alle informatie. De dagplanner en eventuele algemene informatie kunnen jullie eenvoudig kwijt aan de binnenzijde van de wikkel. Voor een eventuele brief van de ceremoniemeester kan ik ook een bijpassende wikkel maken. Op deze manier past deze goed bij de rest van de set, zonder dat ze deze helemaal hoeven op te maken.
Bekijk onze nummer 1
Trouwkaart in trendy steenrood met groot 'Yes' trouwkaart Aquarel en Watercolor Modern Typografisch Stoer

Trouwkaart in trendy steenrood met groot 'Yes'

Stoere, dubbelgevouwen trouwkaart in steenrood waterverf met op de voorzijde met grote witte typografische letters "Yes". Deze langwerpige kaart heeft als je hem open staat heel veel ruimte voor de tekst. De roestbruine kleur komt ook aan de binnenzijde terug.
Bekijk onze nummer 1
Transparante drieluik met persoonlijke lakstempel trouwkaart Klassiek Modern Origineel Transparant / Doorzichtig

Transparante drieluik met persoonlijke lakstempel

Deze set heb ik ontworpen met een moderne bruiloft in mijn achterhoofd, een chique feest met originele details. De trouwkaart wordt gedrukt op papier met linnen structuur met daar omheen een wikkel van kalkpapier. De set wordt afgemaakt met een speciaal voor jullie gemaakte, persoonlijke lakstempel waarmee ik alle kaarten voorzie van een unieke lakzegel. Als dat niet persoonlijk is! En die marmer envelop maakt de set voor mij helemaal compleet. De lakzegel krijg je met de set mee thuis geleverd, zodat je vanaf dan al jullie post helemaal kan personaliseren.
Bekijk onze nummer 1
Bekijk onze nummer 1
Botanische DIY trouwkaart met eigen foto trouwkaart Botanisch Foto Illustratie Typografisch

Botanische DIY trouwkaart met eigen foto

Op zoek naar een originele trouwkaart? Stop met zoeken en neem eens een kijkje bij dit hippe ontwerp. De kaart heeft zachtgroene waterverf ter versiering en is omkaderd door subtiele bladeren. Met een speels en trendy lettertype staan jullie namen voorop. In de kaart is voldoende plaats voor alle informatie over jullie heugelijke dag. Ook kun je achterop de gegevens van de ceremoniemeester kwijt. Plaats op de rechter binnenzijde een foto. Zodra je de aangegeven strook op de voorzijde verwijderd, komt de foto tevoorschijn.
Bekijk onze nummer 1
Kraft trouwkaart met witte inkt trouwkaart Kraft Origineel Stoer Modern

Kraft trouwkaart met witte inkt

Enkele kaarten, stoer en met natuurlijke materialen, daar heb ik dus nooit genoeg van! Vandaar ook dit ontwerp, een enkele kaart gedrukt op stevig (440 grams!) kraft karton met witte inkt. Op die manier heb je het stoere van kraft, maar blijft het wel lekker fris en modern. De bijpassende dagplanner is ook met wit op hetzelfde materiaal gedrukt, waardoor je dezelfde uitstraling houdt in beide kaartjes. De bijpassende envelop (met adres en afzender) en sluitzegels maken de set compleet.
Bekijk onze nummer 1
Donkerblauwe waterverf DIY trouwkaart trouwkaart Klassiek Brons zilver en goud Stoer Modern

Donkerblauwe waterverf DIY trouwkaart

Supermooie trouwkaart op staand, dubbel formaat. De kaart heeft prachtige diepblauwe waterverf op de voorzijde en wordt versierd met goudkleurige spetters. Met een hip lettertype staan jullie namen voorop de kaart. In de kaart is ruimte voor jullie dagprogramma en alle overige informatie. Maak de kaart nog specialer door de aangegeven strook weg te snijden. Hierdoor verschijnt er een stukje tekst van de binnenzijde van de kaart.
Bekijk onze nummer 1
Trouwhuisstijl Garden Party trouwkaart  Modern Romantisch

Trouwhuisstijl Garden Party

Stijlvolle set met waterverf bloemen in een mooie krans. Zachte kleuren met fris groen maakt dit tot een romantische set, echter door het gebruik van strakke lettertypes worst het weer fris en modern.
Bekijk onze nummer 1
Bekijk onze nummer 1
Gestylde trouwkaart Shibori trouwkaart Stoer Origineel

Gestylde trouwkaart Shibori

Tye dye is een bijzondere manier van het kleuren van stofjes waardoor de mooiste patronen ontstaan. Dit patroon is de basis voor deze unieke en stoere trouwkaart. In deze versie is de Shibori trouwkaart gestyled met een vintage achterblad, touwtje en vintage envelop
Bekijk onze nummer 1
Transparant met koperfolie trouwkaart Luxe

Transparant met koperfolie

Trouwkaart met extra transparant vel en afwerking met prachtige koperfolie en lint. • Trouwkaart op maat • Formaat: enkele A5 kaart en transparant vel • Luxe papier • Digitale foliedruk: koperfolie • Dubbelzijdig full colour bedrukt
Bekijk onze nummer 1
Trouwkaart midnight trouwkaart Klassiek Origineel

Trouwkaart midnight

Een mooie trouwset met een prachtig, klassiek en dromerig sfeertje. Het bruidspaar onder de sterrenhemel met een mooie warm donkerblauwe aquarel achtergrond.
Bekijk onze nummer 1
Trouwhuisstijl: Twirling Leaves trouwkaart Botanisch

Trouwhuisstijl: Twirling Leaves

Laat de dwarrelende blaadjes het drukwerk voor jullie bruiloft stijl geven. Je kunt in de kaartopmaker eenvoudig de aanpassingen doen en een proefdruk bestellen.
Bekijk onze nummer 1
Say Yes trouwkaart Brons zilver en goud

Say Yes

Klassieke uitnodiging met rosé folie. Het D&K logo maakt deze uitnodig uniek. Door een houten handstempel te laten maken van het logo kan dit overal verder gebruikt worden en zo vormt alles een mooi geheel.
Bekijk onze nummer 1
Trouwhuisstijl: Minimal Colors trouwkaart Modern

Trouwhuisstijl: Minimal Colors

Stapel jullie kaarten op elkaar en bind ze vast met een touwtje. Kies een mooie tint voor de achtergrond die bij jullie bruiloft past. Je besteld een gratis proefdruk met de code STIJLVOL.
Bekijk onze nummer 1