Met illustratie van júllie trouwlocatie trouwkaart Save the Date Illustratie Romantisch

Met illustratie van júllie trouwlocatie

Voor je save the date is er nu ook een digitale optie. Snel klaar én net zo duurzaam

Als je gaat trouwen is het fijn om dat op tijd aan te kondigen zodat je zeker weet dat al je favoriete mensen er ook écht bij kunnen zijn straks. Al heel vroeg de uitnodigingen op de post doen is niet altijd haalbaar, daarom maak ik deze superhandige digitale save the dates om via je telefoon te versturen.

Zodra ik van jullie akkoord heb gekregen op de prijs en het ontwerp ontvang je van mij een paar dagen later een jpg (voor verzending via WhatsApp) en een PDF (voor in de mail) met daarin alvast de belangrijkste info voor jullie gasten. Kun je dat mooi weer van je todo-lijstje afstrepen ;-).

Deze save the date is íets duurder en heeft een iets langere levertijd (meestal een weekje) dan de andere opties. Dit komt door het toevoegen van de persoonlijke illustratie van jullie eigen trouwlocatie. Mocht ik die van jullie al eerder voor iemand gemaakt hebben dan vervalt dit uiteraard.

Deze kaart als proefkaart ontvangen?
Ontvang van mij een échte gedrukte kaart zoals deze op de foto's op de website staat. Als je deze bestelt ontvang je van mij een mail met nog een paar vragen en zorg ik na jullie antwoord dat het kaartje zo snel mogelijk jullie kant op komt.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.